Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DEVOJKE METALCA SE POIGRALE SA LOZNIČKIM VRTIĆEM Featured

1RK M Z LOZNICA

Posle sjajnog uspeha u Kupu  i pobede u finalu za pobednički pehar na nivou Centralne Srbije protiv  ORK Beograda 35:33. ženska rukometna ekipa Metalca 2015 nastavlja pohod ka Super B ligi.1rk  metalac zene

U večerašnjem okršaju sa osnovkama iz RK Loznica u okviru 6. kola Prve lige - grupa Centar grad  Valjevske su brojale do 36.  Gledaoci su videli čak 60 golova!

Pohod ka Super B ligi, se nastavlja. U  7.kolu OK Metalac 2015 će u goste  boljoj ekipi iz grada podno Gučeva ORK Loznica.

Po prinadležnostima  od grada ORK Metalac 2015  je daleko od Centara troška, milionera,  i parazita, i štetočina neviđenih razmera.

Evidentni su  rezultati, organizacija kluba, čak sa pet mlađih selekcija, od 2002, do 2006. godišta.

Međutim celu priču kvari prisustvo od skora(viđen i večeras) u klubu  "eksperta" za fudbal i naravno izbore po mesnim zajednicama Milana Gajića.

"Nezamenljivi" akter tragedije  što joj se kraj ne nazire u  FK BK 2014, je otvorio izlazna vrata Novki Savić, legendi valjevskog sporta i rukometa naravno, i sličnim personama sa stavom u životu, da politici nema mesta u sportu.

Ne treba Gajića odmah previše kuditi.

Namere su mu sigurno najbolje, ali sport je mnogo više od jedne u 4 godine izborne utakmice, i svake nedelje se valja boriti i izboriti za bodove, i obezbediti sredstva za takmičenje . Velki minus Gajiću je  što je  fudbalu  predugo  lojalan "izborniku" štetočini nikada većoj  od kada se fudbal pojavio u gradu na Kolubari.

Stoga valja podsetiti na  kinesku mudrost: "Put do pakla popločan je dobrim namerama". Da se razumemo, svako šansu zavređuje pa i Milan Gajić.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas