Logo
Print this page

POVELJA VALJEVSKOJ PIVARI ZA PODRŠKU KROSU RTS Featured

 
1PIVARA ACA KROS RTS 18
foto: Branko Petrović

Za poseban doprinos u realizaciji i afirmaciji ovogodišnjeg Krosa RTS-a. ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević uručio je u Beogradu priznanja predstavnicima školskih uprava i obrazovnih ustanova, organizacijama i pojedincima.

Povelja "Dobrila Dobrić" i umetnička slika pripali su Aleksandru Rajevcu, direktoru Valjevske pivare(na slici sa ministrom Šarčevićem). Već  pet godina Valjevska pivara  kao društveno odgovorna kompanija podržava Kros RTS. Povelja je pripala i Gordani Stepić, autorki "Obrazovnog kruga".

Za kreativan rad na obrazovnim radionicama Kampa "Svilajnac 2018" nagrađena je dr Gordana Mijailović, direktorka Visoke škole za vaspitače i poslovne informatičare "Sirmijum" iz Sremske Mitrovice, autor vizuelnog identiteta "Obrazovnog kruga" Marko Šerer, kao i najuži tim Ministarstva prosvete zadužen za realizaciju 28. Krosa RTS-a.

 Ministar Šarčević je priznanja uručio rukovodiocima šest školskih uprava – Kragujevac, Jagodina, Zaječar, Ranilug, Novi Sad i Sombor – odnosno najistaknutijim obrazovnim ustanovama na Krosu RTS-a "Kroz Srbiju", čak sa 485.140 ućesnika predškolaca i đaka. Sveukupni pobednici su deca iz Školska uprava Kragujevac.

 Uz Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Kros RTS-a podržali su: Ministarstvo omladine i sporta, Uprava za dijasporu i Srbe u regionu, Atletski savez Srbije, Sportski savez Srbije, Matematički institut SANU, Francuski institut i naravno Valjevska pivara.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.