Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GOLGOTA VALJEVSKE KOŠARKE NASTAVLJENA U ČAČKU Featured

 1kkm 1Metalac je po šesti put,  i u 7. kolu KLS pretrpeo poraz. U Čačku u dvorani kraj Morave Borac je pobedio 88:71. Metalac je prikovan za dno tabele i ispadanje je već na vidiku.

Sa jednom pobedom, neozbiljnošću zasnovanoj na jednoumlju, oholosti i neodgovornosti bez granica, i budžetom kakvog niko u KLS nema, na žalost i dugom preko glave,  u Čačku se ni pod razno nije moglo desiti  viđeno samo jednom ove jeseni,  i to na Zlatiboru.

Samo 15, odnosno tri puta više indeksnih poena na kontu Čačana u prvom kvartalu završen rezultatom 31:17, najavili su potop valjevskog tima. Međutim u naredna tri kvartala Borac je bio bolji samo za još tri poena. Potvrda da i je pored sjajnih nosioca igre dva Đokovića, Majstorovića i Marinovića, bilo prostora, za ako ništa drugo, ono  poraz sa manjom razlikom.

I u Čačku je pobednika pored izjednačenih broja defanzivnih skokova(29) odlučio ofanzivni skok domaćina, ukupno osam više. Drugi faktor je fajt,odnosno intezitet kontakta. Tukli su Čačani, ali Valjevci nisu ostajali dužni. Međutim češće su sanklcionisani i faulovima(18) za razliku od pošteđenog domaćina(14), veštijeg da na kraju ima i  4 više osvojene lopte.

Ali uzrok poraza nije samo teren. Ne može se evo 7 kola igrati bez klasične "petice". Uz svo poštovanje i respekt za Mikuličevih 215cm. on po mentalnom sklopu nije taj famozni teški centar, čak ni za KLS.

Ostaje  nejasno  kako  profesionalac može da pođe na utakmicu bez dresa(!?). Zabolelo je i saznanje da je Đuković ponovo zaboravljen u drugom poluvremenu. Dopao je jada, i večeras bio na minutaži početnika Stefanovića, što najblaže rečeno vređa inteligenciju.

Na terenu je Amerikanac Dojl  bio tanak na lopti, propisno "izujedan" ubacio je 15 poena koliko i Mikulić, odnosno jedan manje od najefikasnijeg Nerandžića, ponovo sa fazom "žute" minute u igri. Uz to poslovično borbeni Đukanović(ubacio 14poena i iznudio osam faulova,  napravio dva) je  doživeo  klasičan nokaut. U "žaru borbe" udaren  je laktom u glavu, i finiš meča je presedeo na klupi. Ostala mu je za "uspomenu" neprijatna čvoruga na glavi.  Vasić nije ponovio rekordnih 17 asistencija, ali je i sa devet potvrdio  renome "pilota u avionu".

Sa odnosom svojstvenim milionerima, ja imam, a ti igraš na dođem ti, odnosno na veresiju, sreće nema.

Sledi novo iskušenje protiv  trkača i pucača Vojvodine u Novom Sadu, a  fenjer sa Beovukom upozorava "požar se širi" i već uveliko preti ispadanje iz KLS.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas