Logo
Print this page

NAIS OTIMAO ZA BEDNI REMI, U SUBOTU U VALJEVU MEDVEŠĆAK Featured

1VK VALJEVO NISU srpskom derbiju u Nišu 10.kola   Regionalne A-2 vaterpolo lige četvrtoplasirani Nias je u Nišu  (ne)očekivano ostao bez boda. Ni remi nije  zaslužio jer su momci sa kapicama VK Valjevo posle svih grubosti i nepravdi, uskraćeni na kraju za petarac i pobedu.

Derbi je okončan rezultatom 9:9 a obilovao je greškama  sudija na štetu gostiju srčanih i hrabrih da se muški suprotstave favoritu. U poslednjem minutu meča kada  svaki prekršaj sankcioniše najstrožom kaznom VK Valjevo je uskraćeno za petarac. Posle prekršaja i lopte za goste igrač Naisa je igrao loptom, ali su sudije ostale neme.

(Ne) pravdu su delili Srbi Pavle Kiš i Vukašin Nišavić.

Golove za VK Valjevo u jednoj od najboljih partija ove sezone postigli su:Aleksandar  Njegovan 3, Luka Gligorijević i Japanac Kohei Inaba po 2. Po jednom mrežu Naisa zatresli su: Filip Tendžera i Iranac Arsija Almaši.

Bod iz Niša je 11-i za VK Valjevo i uvertira za poslednji meč u prvom delu sezone, naredne subote u 19 sati na bazenu SRC Petnica sa zagrebačkim Medvešćakom.  VK Valjevo je   7. i u drugom delu igraće sa: Medvešćakom, Zadrom, Korpom, Katarom i Galebom plej aut A-2 Regionalne lige.

Za plasman u A-2 ligu boriće se: Budva, Solaris i Radnički iz Kragujevca, sve tri ekipe imaju po 27 bodova. Nias(19) Vojvodina, Primorje sa 18 bodova su bez šansi da se uključe u borbu za visok plasman, i ligi prepoznatljivoj isključivo po enormno visokim troškovima, za sve akter, bez prohodnosti u evropska takmičenja. Dovoljan razlog da čelnici VSS konačno razmisle  o formiranju Srpske Super lige koja bi se igrala od jeseni do leta.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.