Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KO ĆE PRE DO TITULE ŽELJA ILI BOKSERI METALCA? Featured

1ZELJA U L ZC FŠansu da osvoje titulu, prvu u Kolubarskom okrugu u svetu sporta, imaju odbojkašice Železničara iz Lajkovca i bokseri Metalca.

Ukoliko pobede za dva dana domaćina Radnički  sa većom razlikom od rivala Loznice, koju očekuju usijani ring na Crvenom krstu i ekipa Radničkog Metalac će  pre poslednja dva meča, sa Vojvodinom je meč planiran za 1.maj.  i Naisusa u Nišu pre Đurđevdana, obezbediti prvu titulu u ekipnom sportu Valjevu, i Kolubarskom okrugu.  Šansu da ih i u foto finišu trke preteknu imaju odbojkašice Železničara iz Lajkovca dvostruke osvajačice nacionalnog Kupa.

U prvom meču finala plej – ofa Banka Poštanska štedionica Superlige 2018/2019. odbojkašice Jedinstva su sinoć u Staroj Pazovo posle dva sata i 22 minuta pobedile Železničar  sa 3:2, po setovima 21:25, 21:25, 25:21, 25:23 i 16:14.

Lajkovčanke su propustile veliku šansu za brejk na startu finala. Imale su vođstvo od 2:0, a zatim dozvolile domaćinu da poravna rezulat. U taj breku su u igri poen za poen  izdržale do 14:14, kada je Jedinstvo sa dva uzastopna poena stiglo do pobede i vođstva u seriji 1:0.

Šampion će biti ekipa koja zabeleži tri pobede.Druga utakmica finala će se odigrati u sredu, 24. aprila u Lajkovcu od 17.30 časova, a treća u subotu, 27. aprila od 18 časova u Staroj Pazovi.

VATERPOLISTI VALJEVA OSTAJU U TRCI ZA 7. MESTO U SUPER LIGI

U valjevskom svetu sporta pobeda vaterpolista Valjevo Gorenja. u Super ligi za plasman od 7. do 10.mesta, u meču 3.kola u Petnici je savladan  fenjeraš  Stari grad 6:4(3:1,1:1,1:2,1:0).Strelci su bili: Aičagi, Luka Gligorijević i Njegiovan po dva gola.  Vodeći Zemun Bosal je savladao Beograd 9:5 i sačuvao tri boda prednosti u odnosu na ekipu iz Valjeva.

RUKOMETAŠICE METALCA SLAVILE  I U LOZNICI

U izjednačenom meču Treće lige Centar pobeda rukometašica Metalca 2015 u Loznici 33:31(17:17), najfeksinije su bile Mirjana Obrenović sa 9, Jovana Cvetković sa 6, Marta Mosurović sa 5,odnosno i Dunja Despotović sa 4 gola. Predsednica Ana Gajić je još jednom uspešno nadomestila izostanak povređene Milice Đikić na golu.

CENTAR TROŠKA VALJEVSKOG SPORTA ĆE PRETEĆI I TREĆOJ LIGI ZAPAD

U svetu fudbala FK BK pobedio Jošanicu 2:1 u Parku Pećina, pa je luka spasa milju bliža. Valjevskom Centru troška broj 1 narodnih para, na ruku ide i pobeda Ubljana u Provu 2:1, poraz Loznice u Požegi (0:2) i remi u Ljuboviji: Drina- Proleter 1:1. Sa 28 bodova FK BK 2014 je trenutno 9-a, i ostane li neporažena u u 23.kolu u Mihajlovcu napraviće možda i ključni korak da pretekne u Trećoj ligi.

Zonaši po starom. Vodeći trio pobedio, valjevski Radnički Brezovicu(1:0), Želja Radjevca u Krupnju(1:0), a Mačva u Bogatiću Borca 2:1.

Divci ulaze u zonu sumraka, posle novog poraza, ovoga puta od Radničkog iz Klubaca 3:2. Lider proleća Spartak iz Ljiga pobedio komšije Ribnicu 1:0, Zadrugar u Lajkovcu Vrelo sport 4:0, dok je OFK Osečina poražena i 15-i put, ovoga puta od šabačkog Radničkog 0:2.

U Okružnoj ligi Kolubara Trlić isprašio Rubribrezu 3:0, značajna pobeda  lidera iz Dračića na Senjaku(2:1) protiv ZSKa, remi Iskre i Kolubare 2 (2:2) i Brdjanca i Tulara(0:0), kao i  overa nižeg ranga Tešnjara u Sovljaku(2:5) .

U Međuopštinskoj ligi Zapad lider Komanice bolji od Poleta iz Popučaka 2:1, a drugoplasirani Junior Novo naselje od Mladosti iz Latkoviča 2:0. Komaničani imaju dva boda više od Valjevaca, pa će odluka o prvaku najverovatnije pasti u 2.juna kada se sastaju dva provoplasirana tima u Komanicama.

 ŽENSKA ŠTAFETA I MIHAILO ILIĆ USPEŠNI  NA PLIVAČKOM MITINGU U KRAGUJEVCU

Na "Pirat kupu", u Kragujevcu plivački klub "Valis" je predstavljalo 13 plivača, a ženska štafeta u sastavu: Jana Mitrović, Mina Nikolić, Andrijana Marić i Sofija Prostran je bila najbolje u svojoj kategoriji u disciplini 4X50m slobodno.
Najuspešniji plivač "Valisa"  je bio Mihailo Ilić sa osvojene dve medalje i to srebrne u disciplini 50m prsno (49.08) i u disciplini 50m leđno (51.88).
Dobre nastupe i popravljanje ličnih rekorda su imali i: Ilija Kovačević, Ognjen Novaković, Ognjen Pavlović, Uroš Paramentić, Dušan Radivojević, Nemanja Pavlović, Lazar i Luka Vukosavljević.

ČETIRI MEDALJE ZA KARATE KLUB 014 NA "ZLATNOM POJASU" U ČAČKU

 

Na 48 po redu Zlatnom pojasu karate turniru u Čačku u konkurenciji većeg broja klubova iz Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Republike Srpske, i Bugarske, KK 014 iz Valjeva  je osvojio 4 odličja.

 

Srebro su osvojile u kategoriji nada: Andrea Krstić i pionirke Ivana Matić i Tamara Dražić, a Ana Ana Živanović je bila treća.

ATLETIČARI  VAK-A  ODLIČNI U SREMSKOJ MITROVICI

Na atletskom mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici mali atletičari Valjevskog atletskog kluba su osvojili 4 medalje.

Milan Marković(U-13) je na 800 metara bio drugi, kao i Dimitrije Gajić(U-11) na 60m. Matiija Ristić(U-9 ) je bio treći na 300m, a četvrti na 60m. Bronzu je osvojio i Dimitrije Gajić na 300 m,a Lazar Andrić(U-11) je bio 5. na 60 m

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas