Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

USNS: ŠPANOVIĆEVA I ŠTEPANEK BEZ PREMCA U 2016. Featured


1usns-logoU tradicionalnoj anketi Sportskih novinara Srbije za sportistu godine proglašeni su atletičarka Ivana Španović, osvajačica bronzane olimpijske medalje, šampionka Evrope i pobednica "Dijamantske lige" rvač Davor Štefanek, osvajač zlatne olimpijske medalje.1ivanadavor

1ivanadavor

 

Nagrada "Novinar godine" nije dodeljena jer nijedan od predloženih kandidata nije ispunio sve kriterujume za ovo vredno priznanje,iako je prostora za dokazivanje bilo dovoljno, pre svega na Olimpijskim igrama. Očigledno žiriju se nije dopala nadmenost i osionost pojedinih kandidata, a definitivno još uvek ne prolazi novi talas internet informisanih komentatora –davitelja””

 

Kamera godine" pripala je snimatelju SOS kanala Marku Jerkoviću, a nagrada "Branka Prelević" novinarki RTS-a Sanji Vujisić. "Dopisnik godine" je Lozničanin Zoran Janković, iz "Sportskog žurnala".

Priznanja za "Životno delo" dodeljena su Dušanu Stamenkoviću iz Leskovca i Vladimiru Dediću iz Beograda, a specijalno priznanje za "Izdavački poduhvat" Branimiru Vasiću iz Beograda za monografiju "150 godina od osnivanja Prve beogradske streljačke družine".

Specijalna priznanja dobili su i Dragan Todorović novinar Politike za "Eksluzivnu vest", Vesna Antić, novinarka SOS kanala za "Uređivački poduhvat" kao i Aleksandar Lokner za eksluzivni TV prilog.

Žiri je radio u sastavu Stevan Kovačević, predsednik i članovi Dragiša Kovačević, Predrag Sarić, Zoran Marković, Aleksandar Cvejić i Mirko Kovačević.

 

Svečana dodela nagrada je  20. januara u Skupštine grada Beograda.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas