Logo
Print this page

BLISTAVI VIKEND RVAČA MLADOSTI Featured

1KADETI DRZAVNI PRVACIRvači valjevske Mladosti postižu sve bolje rezultate potvrda si i uspesi kadeta( na slici gore)u Šapcu i seniora  u Kragujevcu.

Na prvenstvu Srbije za kadete u rvanju slobodnim stilom rvači Mladosti su osvojili pet medalja. Zlato je pripalo Urošu Radoičiću (-80kg), srebro Luki Ranisavljeviću (-60kg),a bronza Aleksi Pušiću (-80kg), Davidu Petroviću (-60kg) i Đorđu Markoviću (-92kg).

Mladost je sa pet medalja ekipno šampioin sa 90 bodova, ispred domaćeg Viteza i somborskog Radničkog. Nakon titule ekipnog juniorskog prvaka države valjevski rvači su osvojili i kadetsku.

U Kragujevcu na turniru Prve lige Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Mladost je zabeležila dve pobede i remi.1MLADOST 1 LIGA 18

Za Mladost su u prva tri prvoligaška kola nastupili David Petrović (-60kg), Mijat Lukić (-67kg), Lazar Vukadinović (-72kg), Ljuba Jovanović (-77kg), Ilija Lazarević (-82kg), Darko Pantelić (-87kg), Strahinja Đermanović (-92kg) I Bojan Marić (-130kg).
Pobede su ostvarene protiv beogradskog Železničara rezultatom 5-3, dok je meč protiv obrenovačkog TENT-a dobijen par forfe rezultatom 8-0. TENT nije imao kompletan sastav. Valjevci su remizirali 4:4 sa ekipom "Ljubomir Ivanović Gedža" iz Mladenovca. Mladost imala veći broj pobeda tušem., što je prednost u slučaju jednakog broja bodova.

Mladost je trenutno druga na tabeli Prve lige Srbije iza Kragujevca a ispred šabačkog Viteza. Do kraja ligaškog takmičenja ostala su još tri kola, u kojima će protivnici Mladosti biti upravo glavni konkurenti za ulazak u Superligu, šabački Vitez i Kragujevac. Protivnik Valjevaca u trećem meču biće ekipa Fruškogorca iz Sremske Kamenice.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.