Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BLISTAVI VIKEND RVAČA MLADOSTI Featured

1KADETI DRZAVNI PRVACIRvači valjevske Mladosti postižu sve bolje rezultate potvrda si i uspesi kadeta( na slici gore)u Šapcu i seniora  u Kragujevcu.

Na prvenstvu Srbije za kadete u rvanju slobodnim stilom rvači Mladosti su osvojili pet medalja. Zlato je pripalo Urošu Radoičiću (-80kg), srebro Luki Ranisavljeviću (-60kg),a bronza Aleksi Pušiću (-80kg), Davidu Petroviću (-60kg) i Đorđu Markoviću (-92kg).

Mladost je sa pet medalja ekipno šampioin sa 90 bodova, ispred domaćeg Viteza i somborskog Radničkog. Nakon titule ekipnog juniorskog prvaka države valjevski rvači su osvojili i kadetsku.

U Kragujevcu na turniru Prve lige Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Mladost je zabeležila dve pobede i remi.1MLADOST 1 LIGA 18

Za Mladost su u prva tri prvoligaška kola nastupili David Petrović (-60kg), Mijat Lukić (-67kg), Lazar Vukadinović (-72kg), Ljuba Jovanović (-77kg), Ilija Lazarević (-82kg), Darko Pantelić (-87kg), Strahinja Đermanović (-92kg) I Bojan Marić (-130kg).
Pobede su ostvarene protiv beogradskog Železničara rezultatom 5-3, dok je meč protiv obrenovačkog TENT-a dobijen par forfe rezultatom 8-0. TENT nije imao kompletan sastav. Valjevci su remizirali 4:4 sa ekipom "Ljubomir Ivanović Gedža" iz Mladenovca. Mladost imala veći broj pobeda tušem., što je prednost u slučaju jednakog broja bodova.

Mladost je trenutno druga na tabeli Prve lige Srbije iza Kragujevca a ispred šabačkog Viteza. Do kraja ligaškog takmičenja ostala su još tri kola, u kojima će protivnici Mladosti biti upravo glavni konkurenti za ulazak u Superligu, šabački Vitez i Kragujevac. Protivnik Valjevaca u trećem meču biće ekipa Fruškogorca iz Sremske Kamenice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas