Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK KRALJEVO Featured

led s v

U danu neviđenog poniženja, sa ciljem da se zataška brodolom "ljubimice najvećeg..." u stambolskom "Sinan Erdenu" oglasio se "nezavisni" medij. Kaže neko je u Ženskom košarkaškom klubu Kraljevo falsifikovao  potpise igračica, i to onih koje više nisu u klubu, Cilj je pravdanje novca za stipendije i hranarine. Mesečno je "pravdano" od 800.000 do milion dinara, prenosi "nezavisni poruku odbornika opozicije. Odgovora nema, niko se ne oglašava.

O mnogo većoj "igranci" i  golim okom viđenoj pljački srpskih gradova, i varoši, i zameni postojeće ulične rasvete novom, tek poneka kera "zalaje".

les s5

led skidanje starih sijalica

Cena "zamraćenja" Grada Valjevo je "tričavih" 15 miliona evra, i nešto malo više.

Na valjevskim prostorima "džeparenje" sporta, je veštija od kraljevačkog "popisa". Samo što je tajna "igrice" u grafitnoj olovci i pelikan gumici provaljena pre više od 20 godina, ali reakcije nadležnih se i dalje čeka!?

A za 15 mliona evra i nešto više,  kažu neki Valjevci mogla je biti sagrađenai Arena Valjevska. I to ona iz 1997. Vlade Slavice, projektanta Arene Beograd.

spc va arena 97

Valjevska je samo 4 puta manja od prestoničke, inače njveće u Evropi i šire. Arena Valjevo se razlikuje i po tome što u svom  kompleksu ima zatvoren bazen, ali  nema kongresni centar i apartmane, planirane po ludosti osmišljenoj po uzoru na "iskopirani" objekat iste namene, ali i napravljen u Varaždinu.

Još mudriji kažu da famoznih 15 miliona uloženih  u poljoprivredu vratilo život Valjevu i valjevskom kraju.

Hrana: žitarice, voće, povrće, tov svinja, junadi, ulaganje u ovčarstsvo, pa čak gajanje magaraca i magarica doneli bi zdrave hrane za pola Srbije.

Oni sa vizijom evropejaca su još glasniji, i upravu su.

Gondilazacija valjevskih planina bi bila neviđen turistički bum. Venac valjevskih planina dug 75  kilometara se prostire u obliku potkovice, a čine ga  dva Povlena, Jablanik, Medvednik, Suvobor i Maljen sa Divčibarama. Jedostavno raj na zemlji.

Sa gondolama i usputnim stanicama  i destinacijama u nestvarnom carstvu  hrastovih i borovih šuma, reka, i rečica, divljači golim okom vidljive, doneo bi Valjevu i valjevskom kraju turističku ekspanziju kakvu samo može da sanja.

Valjevo ipak nije  Beograd, sa "režimskim projektom" mezimicom" prepoznatoj od partizanovaca kao "opajdara" iz rupe. Za nju državni bankomat radi non stop.

Sinoć u Sinan Erdenu poniženje nikad veće i ružnije, za potvrdu da nije sve u novcu. Efesove delije postigle su rekordnu pobedu, iako im je samo poen viška bio dovoljan za prolaz u neizvesnost.

efes mijatovc cz

Svesni su sa svojim trenerom Tomislavom MIjatovićem, učenikom slavnog Dude Ivkovića, posle  urnisanja najskupljeg srpskog tima svih vremena, da odlazak na fajnal - for u Berlin vodi preko Baskonie, Virtusa i Reala. Znači teško, ali ko veruje u sebe, svašta može da uradi.

A večeras u Areni Beograd bez obzira na ispuštenu šansu čak i za krug četvorke favorita pred plej-of,  Partizan  i Željko Obradović završavaju sezonu, protiv takođe otpisane Valensije, na pragu povratka u Evro Kup. Naravno, svetski praznik košarke i 25.000 partizanovaca od 3 do 93 godine.

partizan partizanovci Dok traje šok u redovima "ljubimice najvećeg... " plasira se priča o KK Kraljevo i faslifikovanim spiskovima imena igračica a da dinar stipednije neke od njih nisu nikada videle. Stiglo se do krivične prijave. Tužilaštvo, policija i sud su na potezu.

kk kv foto n1

Valjevo je u svom svetu sportskog beznađa i ludila  odavno apsolviralo priču sa spiskom. Imena "dobitnika" su pisana olovkom kao i iznosi primljenog novca  po  kafanićima. "Friziranje" i neizbeženo upisivanje  "pravih" cifara, kao i sponzorski i ostali ugovori su imali svoje faze "odrastanja".

Nadležni, tužilaštvo, policija, odsek za privredni kriminal imaju važnija posla. krivične prijave ako ih je i bilo čame u zakljuane u mraku, što će biti po svoj prilici i sa kraljevačkim  potpisma.

A svoj posao dobrro znaju poslušni dripci, bez trunke morala.

Najvažnije je da ne talasati,  znaju to  "posebni" postavljeni da primaju debele plate, i da ćute i slušaju. Kafenisanje sa kafe kuvaricama, nestanak u vidu lastinom repa, su im radne obaveze, kao i potreba da imaju dobar apetit za vruću jagnjetunu i prasetinu.

Javno bačene milione ne dinara, već desetine milona evra u fudbalski i košarkaški projekat "najvećeg..."  kako sebe nazivaju "nezavisni" neće da istražuju. Toliko o "nezavisnom" novinarstvu i novinarima.  

Šta bude biće, a vreme je da se konačno i narod, MALO PROBUDI, i  odistinski počne da rešava "nerešivo".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas