Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BEOGRADSKI POBEDNIK GAVRILOVIĆU, UVOD ZA TITULU METALCA U KRAGUJEVCU Featured

nemanja gavrilov foto neda mileticfoto Neda Miletić

Bokser Metalca, Smederevac dete BK Despot  Nemanja Gavrilović(19) je postigao uspeh u tek započetoj bokserskoj karijeri, osvajanjem Beogradskog pobednika na prestižnom medjunarodnom turniru u srpskoj prestonici.

Nemanja je u neviđenom okršaju sa vicešampionom sveta  reprezentativcem Turske Doganom   odboksovao meč karijere, za nijansu nadvisio moćnog rivala tako da žiri nije imao težak zadatak kome će dodeliti  statuu Beogradskog pobednika.

Trijumf Gavriilovića udarne pesnice Metalca je sjajan podstrek za ostale boksere lidera  u  nacionalnom šampionatu da u predstojeća tri  okršaja sezonu snova okonča prvom titulom ekipnog šampiona države za valjevski sport.

Gavrilović je danas najtraženija sportska ličnost Srbije,a za naš portal je sa radošću govorio o velikom uspehu, ali i onome šta ga čeka sa Metalcem u Bokserskoj ligi Srbije.

"Odlično sam se pripremio  za Beogradskog pobednika. Trener Bojan Arsić je posebno zaslužan za moj uspeh. Sjajno smo radili proteklih dana, jer smo znali šta me čeka. Počelo je sa predstavnikom Bosne i Hercegovine, čvrstim i neugodnim borcem. Uspeo sam da ga slomim uz jedan nok daun.Usledio je meč da bombarderom iz Ukrajine. Strašna borba, a sudije su rekle sve odlukom 4:1. U finalu najjači rival, vicešamion sveta Turčin Hakan Dogan. Non stop kontakt, žestoka razmena udaraca, publika na mojoj strani, a u tom vatrometu ja sam bio čistiji i preciznije sam pogađao. Momak je izuzetno spreman, srčan, beskompromisan... Odlučila je ipak moja veća želja". nemanja g foto nmfoto Neda Miletić

Beogradski pobednik je prvi trofej u seniorskoj konkurenciji, posle trofeja u Podgorici momka rodjenog 1999, dvostrukog juniorskog, jednom šampiona u konkurenciji mladih, i kao seniora.

Nemanju Gavrilovića u dresu Metalca u naredne dve i po nedelje čekaju nova tri meča u dresu Metalca, lidera nacionalnog šampionata, na putu  do titule valjevskog kluba.

"Sutra smo svi u Valjevu. Bićemo do srede kad nas čeka najvažniji meć u sezoni. Konačno smo kompletirali tim. Verujem  u sebe i svoje drugove. Najbolja smo ekipa u ligi, i to ćemo pokazati u Kragujevcu i Nišu. Verujem  da možemo  Valjevu doneti titulu, i pozivam Valjevce da nam se pridruže već u sredu u Kragujevcu da zajedno pobedimo, a zatim proslavimo najradosniji praznik Uskrs", nema dilemu zvezda srpskog boksa, sinoć osvajač Beogradskog pobednika Nemanja Gavrilović.

U Valjevu će  se sutra okupiti svi bokseri Metalca pred meč sezone u Kragujevcu u sredu u 19 sati. Iz kluba najavljuju navijačke autobuse, naravno besplatne, jer svesni koliko će ovoga puta podrška pored ringa značiti bokserima Metalca na putu do  prve ekipne titule Gradu Valjevu u svetu sporta.

Drugi meč izmedju Radničkog i Loznice je planiran u četvrtak(tv prenos Arena sport), a Valjevci su odlučili da sutra upute zvanični zahtev BSS da zbog regularnosti svi mečevi Loznice i Metalca budu na programu i isto vreme.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas