Menu

zaglavlje

KO ĆE PRE DO TITULE ŽELJA ILI BOKSERI METALCA?

KO ĆE PRE DO TITULE ŽELJA ILI BOKSE…

Šansu da osvoje titulu, p...

BEOGRADSKI POBEDNIK GAVRILOVIĆU, UVOD ZA TITULU METALCA U KRAGUJEVCU

BEOGRADSKI POBEDNIK GAVRILOVIĆU, UV…

foto Neda Miletić Bokser...

VESELIĆ TROSTRUKI  ŠAMPION SRBIJE U SPORTSKOM OBARANJU RUKE

VESELIĆ TROSTRUKI ŠAMPION SRBIJE U…

Na državnom prvenstvu S...

RUKOMETAŠICAMA METALCA ZLATO, SREBRO I BRONZA NA ZLATIBORU

RUKOMETAŠICAMA METALCA ZLATO, SREBR…

Tri selekcije  ZRK M...

VALIS OSMI U PEČUJU, A ŠTO NIJE BOLJE PROŠAO ZNAJU SUDIJE

VALIS OSMI U PEČUJU, A ŠTO NIJE BOL…

 U borbi za 7.mesto ...

ZEMUNCI I VALIS SU PRIMER BORBE ZA SRPSKI  VATERPOLO

ZEMUNCI I VALIS SU PRIMER BORBE ZA …

Najbolja ekipa u Srbiji u...

SRBIJANKA 014 PROMENLJIVE SREĆE U ANKONI

SRBIJANKA 014 PROMENLJIVE SREĆE U A…

Na turniru u Ankoni dve...

VALIS IGRA SUTRA ZA 5.MESTO U PEČUJU

VALIS IGRA SUTRA ZA 5.MESTO U PEČUJ…

Mladi vaterpolisti Valisa...

Prev Next

GLAS RAZUMA: VALJEVSKA ARENA REALNOST 1.MAJA 2016 ! Featured

musketariMogu li predstavnici naroda, u prevodu vlast, poput četiri tri musketara “ Atosa, Portosa, Aramisa i D Artanjana” da odbrane “Valjevsko kraljevstvo “i  ponovo ga  učine dostojnim življenja, ponosnih  i srećni h ljudi ?

Naravno da mogu !

Za početak dovoljno je čuti glas razuma, glas struke i put do zajedničke velike pobede, odnosno Doma sportova, Valjevske Arene... će se pojaviti posle 17 bespovratno izgubljenih godina.

Zaslužuje baš takav plezir vlasti 10.000 mladih Valjevki i Valjevaca za osmeh, radost i nadu da i oni sutra mogu biti pobednici i srećni ljudi.

Časovi ljubavi, radosti, osmeha, nade za 10.000 mladih nemaju cenu.

Mladi neće pobeći glavom bez obzira iz svog, konačno,grada Valjeva, jer danas svaka kasaba ima što grad na Kolubari nema, sportsku dvoranu. Srećni što su zdravi i što mogu da normalno da žive od svog rada, ponosni da pokažu svima koji dođu šta konačno imaju, pozvaće svoje vršnajake da se druže i sportski takmiče, da bi kad jednom dožive valjevsko gostoprimstvo poželeli  da ponovo dođu u goste.

Oni stariji koliko li samo desetina hiljada građana Valjeva danas već ostareli posle 42. godine strpljivog iščekivanja, žele još uvek da dožive i konačno osim u privremenom objektu hali sportova „15.septembar“ nesvakidašnju energiju, izbuđenje zadovoljstvo i radost  izazvanu trijumfom u svom novom Domu sportova, kulture, umetnosti...

Obespravljeni, ostali smo bez pozitivnog sistema vrednosti, negativna selekcija se širi kao kuga!

Valja spasavati ono što se još može spasiti !

A  za početak potrebno je samo iskreno želeti, pokazati najviši stepen građanske svesti i odgovornosti i saznati šta je to potrebno da  posle 18 godina ničega Valjevo dobije konačno NEŠTO,  dostojnu zamenu za privremeni objekat od 1973. halu sportova ”15.septembar” i život  u 21. veku !

Musketari, valja sebi dati šansu i ući u istoriju grada, odlučnošću da pozitivnim sistemom vrednosti  i pozitIvno selekcijom  pobede mrak i neznanje.

Valjevska arena nije san već stvarnost i realnost, u funkciji 1. maja 2016. godine !

Na koji način, na kojoj površini, i pod kojim uslovima, može da se izgradi, su pitanja na koje Valjevo već danas 1.maja 2015. ima spremne odgovore!

Valjevsku Arenu, ne kao onu iz projekta 1997. već nešto manje lepu, ali izuzetno funkcionalnu i najvažnije duplo jefitiniju od one "u izgradnji" i ekspresno izgrađenu, sa neskrivenim nestrpljenjem želi sportsko Valjevo, mladost grada na Kolubari, a potrebna je Srbiji, Evropi... !

Valjevski sportski sadržaji uzdignuti su na evropski nivo zahvaljujući košarkašima Metalca.

Naslednici dostojni generacije iz 1973.  kao što su stariji nekad,  incirali  pretvaranje otvorenog terena za male sportove „Petnaesti septembar„ u sportsku dvoranu, pokrenuli su novu lavinu !

Potrebna je bezuslovna i neodložna  izgradnja nove sportske dvorane.

Današnji Metalac Farmakom je doneo Valjevu Evrokup !

Valjevo može, hoće i mora  posle 17 godina tumaranja i bačenog novca,  da nešto i uradi !

Za samo godinu dana moguće je  izgraditi sportsko poslovno komercijalni objekat dostojan života u 21. veku.      Da bi se bilo šta dobro uradilo, u našoj PROMOCIJI  ISTINE da bi se IZGRADIO, a ne samo gradio... Valjevski hram sporta, kulture, i dom potencijalnih još 100-tinak različitih sadržaja potrebna je stručnom analizom doći do najcelishodnijeg rešenja.

Struka dokazana delima jedino može da ponudi  pobedničku opciju posle svih od 1997. do danas izgubljenih bitaka i uludo nepovaratno izgubljenih godina i potrošenog novca.

Bude li POŠTOVANJA GLASA RAZUMA 1.maja 2016. Valjevo će imati:

IZGRADJENU I OTVORENU NOVU SPORTSKU DVORANU !

Emanuel Kant je rekao: “Čini ono čime ćeš postati dostojan da budeš srećan”

Od do sada učinjenog, preporjektovanja projekata, izlivanja dva temelja, ovaj drugi pre dve zime za sportsku dvoranu površine od 13,500 kvadratnih metara i 5.000 mesta za gledaoce, bez konačne ukupne cene izgradnje, sreće nije bilo !

Po projektu sa radnim naslovom “Valjevska Arena - 50 POSTO” bila bi izgrađena  samo za 10 meseci, i to na površini od SAMO 6.500 kvadratnih metara, sa efektima većim i boljim od započetog,  površinski duplo većeg, znači i višetruko skupljeg objekta, a sa istim efektima !

Evo i odgovora, zašto baš Valjevska Arena – 50 posto !

  1. CENA IZGRADNJE Valjevske Arene – 50 posto JE DUPLO, I MALO VIŠE NIŽA OD započete !
  2. ROK ZAVRŠETKA Valjevske Arene – 50 posto JE IZMEDJU 8 I 10 MESECI, a započete, to niko ne zna !
  3. KAPACITET Valjevske Arene – 50 posto JE VEĆI NA PROSTORU OD SAMO 6,500 KVADRATNIH METARA KORISNE POVRŠINE, od započetog objekta na 13.500 kvadrata.
  4. Valjevske Arena – 50 posto ima kapacitet 5.076 MESTA ZA KOŠARKU, 4.438 ZA TENIS I RUKOMET, I MALI FUDBAL...
  5. KAPACITET Valjevske Arene – 50 posto NA OVAJ NAČIN GRAĐENE ISPUNJAVA SVE NEOPOHODNE STANDARDNE POTREBNE ZA SVETSKA I EVROPSKA TAKMIČENJA !
  6. Valjevske Arene – 50 posto BI RASPOLAGALA SA 1.000 KVADRATNIH METARA KOMERCIJALNOG PROSTORA!
  7. Valjevska Arena - 50 posto na ovakav način građena dobiće BEZUSLOVNU  podršku SVIH Valjevki i Valjevaca, uvek spremnih da prepoznaju i PODRŽE  najskorinija rešenja !

Predstavnici   Valjevki i Valjevaca  su na potezu. Valja odmah suočiti sa istinom. Stručna analiza će dati ključne odgovore i ponuditi rešenje "Valjevska Arena - 50 posto" da bi   bez oklevanja već 9.maja  DANA POBEDE, mogao da započne realizacija valjevskog projekta  milinijuma  !

Valjevke i Valjevci nikada nisu bežali od izazova, pa neće i u 2015 !

Po stručnom receptu iz prošlosti, dileme nema, napredak je moguć !

Samo sa hrabrim, stručnim i sposobnim MUSKETARIMA odlučnim da preuzmu ODGOVORNOST i ODMAH bezuslovnoo pokažu da su spremni da se bore i izbore da “Valjevska Arena – 50 posto”, biće u funkciji 1. maja 2016. godine !

DANAS EVROPSKA ARENA , SUTRA BALKANSKA SRBIJANKA, PONOVO VELIKA JABLANICA, UZOR...

Za bolji život jednostavno  valja činiti, kako bi postali dostojni susreta sa srećom !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas